ΚΕΣΠΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ως μαθήτρια που μόλις ολοκλήρωσε την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων εκτιμώ πως στην κατάκτηση αυτού του καλού αποτελέσματος συνέβαλε αποφασιστικά το φροντιστήριο Ορόσημο που παρέχει στους μαθητές του καταρτισμένους καθηγητές/τριες και ένα σωστό πρόγραμμα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους μου τους καθηγητές και τις καθηγήτριες για τις γνώσεις που μου έδωσαν.


Το σύστημα διδασκαλίας ΟΡΟΣΗΜΟ συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη του στόχου μου γιατί μου παρείχε πολύ καλούς καθηγητές όχι μόνο από άποψη κατάρτισης αλλά και από άποψη ψυχολογικής υποστήριξης.


Ασφαλώς και με βοήθησαν πάρα πολύ τα θέματα προσομοίωσης και οι εκδόσεις ΟΡΟΣΗΜΟ. Κι αυτό επειδή τα διαγωνίσματα προσομοίωσης με βοήθησαν να εξοικειωθώ με τον τρόπο διατύπωσης των εκφωνήσεων στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και με τον σωστό τρόπο απάντησης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα βιβλία και τις σημειώσεις που παρείχε το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ βοήθησαν στην κατάκτηση ενός καλού αποτελέσματος.


Οι κατευθύνσεις, οι συμβουλές και οι οδηγίες των καθηγητών μου ήταν πολύ σημαντικές και ουσιαστικές. Τους ευχαριστώ πολύ και εκτιμώ πραγματικά την δουλειά τους γιατί με βοήθησαν πάρα πολύ!!!
Προσωπικά θεωρώ πως η συνταγή της επιτυχίας είναι η σωστή προετοιμασία που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και από την πλευρά του ίδιου του παιδιού αλλά και από την πλευρά των καθηγητών και του φροντιστηρίου. Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελληνίων του 2016!!