ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Πιστεύω ότι ο βασικότερος παράγοντας που με οδήγησε στην επιτυχία είναι το συστηματικό διάβασμα το οποίο έχω υιοθετήσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι καθηγητές μου στο ΟΡΟΣΗΜΟ, οι οποίοι ακολουθούν το σύστημα διδασκαλίας του φροντιστηρίου, με βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επίτευξη του στόχου μου διότι μου παρείχαν υλικό, όπως επιπλέον ασκήσεις, με βοηθούσαν να οργανώσω τη μελέτη μου, με συμβούλευαν και φυσικά μου δίδασκαν με απόλυτη ακρίβεια την ύλη των εξετάσεων! Έτσι λοιπόν το σύστημα διδασκαλίας ΟΡΟΣΗΜΟ με βοήθησε, μέσω των καθηγητών, να πετύχω.

Επίσης,τα διαγωνίσματα προσομοίωσης, μπορώ με ειλικρίνεια να πω ότι με βοήθησαν να μπω στο πνεύμα των εξετάσεων με θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας τα οποία κάλυπταν όλο το εύρος της ύλης.

Οι καθηγητές μου ήταν όλοι άριστα καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους. Είχαν μεταδοτικότητα και εμπειρία. Με βοήθησαν όλοι να γράψω πολύ καλά στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Για τα παιδιά που δίνουν φέτος Πανελλήνιες προτείνω αφενός να διαβάζουν συστηματικά και αφετέρου να μην αγχώνονται γιατί αυτό θα τα εμποδίσει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους! Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δώσουν εξετάσεις και αυτές οι εξετάσεις δεν διαφέρουν πολύ από τις υπόλοιπες οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Χρειάζεται μόνο προσοχή και συγκέντρωση μέσα στη χρονιά ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια.